Projecten op maat, Teambuilding & Vorming

Wil je het schoentje aantrekken maar het past je niet?
Een antwoord op jouw vraag, op jouw maat, op jouw ritme.

Voel je je aangetrokken tot één of meerdere van onze methodieken, maar vind je niet terug wat je zoekt? Laat het ons weten – met onze projecten op maat & vorming willen we antwoord bieden aan individuele/ groeps-vragen of thema’s.

Een project op maat ontstaat uit een samensmelting van jouw vraag en onze mogelijkheden/aanbod, in een vorm die we samen bepalen. Eén of meerdere van onze methodieken kunnen erin verwerkt worden, het kan één tot meerdere uren of dagen ingepland worden, en biedt onderweg de mogelijkheid om te evalueren en bij te sturen.

U kan een aanvraag doen vanuit een zelf gekozen thema, samen met ons een thema kiezen (verjaardag, teambuilding, lichaamsbewustzijn, …), of met regelmaat ons aanbod volgen.

Ook voor scholen ontwikkelen wij een aanbod op maat. Zo begeleidden we reeds verschillende creatieve workshops om met klassen rond teambuilding en expressie te werken, of gaan we jaarlijks op trektocht met een klasgroep uit de SIMA in Aarschot.

VOOR WIE

Voor kinderen, jongeren en volwassenen
Voor jou individueel, maar ook voor scholen, organisaties en groepen in teamverband
Voor profit en non-profit
Voor iedereen die wil 🙂

PRAKTISCH

Heeft u een vraag of thema dat u graag met ons wil bekijken? Laat het ons weten, telefonisch of per mail, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Prijs: U ontvangt een offerte obv uw vraag