Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden VZW Intarka

  • Intarka staat achter het groene gedachtegoed en wil carpooling promoten. Daartoe worden ingeschreven klanten per mail verbonden met elkaar, opdat klanten zelf initiatief kunnen nemen tot carpooling. Dwz dat de mailadressen van de klanten onderling uitgewisseld worden. Indien u dit niet wenst dient u dit zelf te melden bij inschrijving. Intarka neemt hier verder geen initiatief of verantwoordelijkheid in.
  • Intarka is verzekerd voor de eigen beroepsaansprakelijkheid. Voor elke deelnemer is er een ongevallenverzekering met een franchise van 25euro, te betalen door de deelnemer, en een maximale limiet van 2500euro. Deze verzekering wordt pas aangesproken na tussenkomst van de mutualiteit en eventuele hospitalisatieverzekering van de deelnemer. Intarka raadt elke deelnemer aan zich te verzekeren voor persoonlijke ongevallen, alsook een familiale verzekering af te sluiten. Ondanks een pantser aan verzekeringen staat veiligheid altijd op nummer 1!
  • Uw inschrijving via de website is definitief. Bij annulatie wordt altijd minstens 30€ administratiekost aangerekend. Bij annulatie minder dan 30 dagen op voorhand, dient alsnog 75% van het deelnamegeld te worden betaald. Bij annulatie minder dan 14 dagen voor aanvang van de activiteit, dient het volledige bedrag te worden betaald. Bij stopzetting van deelname van de klant tijdens de activiteit wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie van individuele lessen of therapie binnen minder dan 48u, wordt de sessie in rekening gebracht. Annulatie dient telefonisch of per mail te gebeuren.

Vb: heeft u een les of therapie op zaterdag om 10.00u, dan kan u tot uiterlijk donderdag  10.00u kosteloos annuleren

  • Pas van zodra u het inschrijvingsgeld betaalt bent u zeker van uw plekje.
  • In geval van onvoldoende deelnemers en/of annulatie van Intarka uit, dient geen vergoeding te worden betaald, en worden reeds betaalde gelden terug betaald.
  • Foto’s en filmopnames die tijdens de activiteiten genomen worden, kunnen worden gebruikt op onze website of facebook-pagina. Indien u dit niet wenst, dient u ons daarover te informeren voor aanvang van de activiteit.
  • Wanneer u zich via het inschrijvingsformulier inschrijft voor één van onze activiteiten verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.