Back On Track – op tocht met paard & hond 16+

Stap voor Stap
Dichter bij jezelf
Diep in de natuur

De paarden & hond
Nodigen uit tot verbinding
Oerkracht lonkt
Bij de uitdagingen onderweg

Ga je mee op avontuur? Duik je mee in de uitdaging om samen met anderen jezelf te ontmoeten tussen de dieren & de eenvoud van de natuur?

We gaan op weg. Als nomaden betreden we ons pad & worden we geconfronteerd met de elementen van de natuur. We hechten ons aan oude kennis om tot bij onszelf te komen, koken op houtvuur, ondergaan de kracht van stilte en zoveel meer.

We nodigen je uit op een nieuw Intarkaans avontuur waar herkenning en ontdekking ons het vuur aan de schenen leggen. We wisselen het trekken af met survivaltechnieken, stilte-momenten, spel, plezier en leuke uitdagingen.

Overgegeven aan de weergoden bepalen we de uitdagingen gaandeweg – de natuur wordt ons aller vriend, ook bij guur weer weten we de sfeer erin te houden.

Deze tocht gaat door in de Ardennen, de specifieke regio volgt nog.

VOOR WIE

Voor jongvolwassenen van 16-25 jaar die even willen loskomen van de dagelijkse luxe, die samen met paarden en een hond op stap willen gaan, en onderweg het leven in de natuur tot het uiterste wensen te proeven.
Voor zij die nog niet genoeg hebben van Intarkaanse avonturen.

PRAKTISCH

Deze tocht gaat door in de eerste week van de Paasvakantie.
We verzamelen op zondag 31/01 omstreeks 17u en ronden af op donderdag 4/04 omstreeks 15u.
Belangrijk: Wij zullen zelf reeds ter plaatse zijn, u dient zelf in vervoer te voorzien! Deelnemers krijgen elkaars gegevens voor carpooling.

Prijs: 285€
Max aantal deelnemers: 15
Inschrijven kan vanaf 6 december via de pagina ‘Agenda’