Trektocht Mullerthal

Getrokken door de kracht van de natuur
Volgen we de roep van de nomade
Gedreven door de zin van avontuur
Stappen we het ritme van de groep

Het ritme dat elk van ons mee bepaalt
Zingend, spelend, dansend

Stappend van de ochtenddauw tot de avondval
Herbronnend in een waterval van groen plezier

Gedurende 5 dagen & 4 nachten trekken we de natuur in, gepakt met al het nodige om het goed te hebben.

We stappen van het ochtendgloren tot de avondval, en toveren dan samen onze bivakplaats om tot een sfeervolle plek om de nacht door te brengen.

Omringd door de lentekracht van de natuur, knorren we als varkens in onze tenten, wroetend in onze slaapzak – of in een lekker modderbad voor wie dat wenst 🙂 – en dromen we ons een weg naar de volgende dag. De te lang slapende varkens kunnen met een smakelijke lik van de honden gewekt worden!

Onderweg worden we stappend uitgedaagd in spel, plezier & avontuur – of in het luidkeels zingen van het zoveelste lied – alleen of met de groep.

Kortom; een trektocht waarin we ons onderdompelen in het plezier van stappen in de natuur, af en toe afgewisseld met een verrassende portie spel en avontuur!

VOOR WIE

Voor volwassenen, vanaf 16 jaar: jongvolwassenen, volwassenen, ouders met of zonder kinderen (16+) – iedereen die zin heeft om samen in groep een flink stuk van de Mullerthaltrail (Luxemburg) te stappen

PRAKTISCH

We verzamelen maandagochtend 6 april om 10.00u in Luxemburg op een plek thv de Mullerthaltrail, exacte locatie nog te bepalen. De Mullerthal Trail leidt over een lengte van 112 km door alle landschappelijke bijzonderheden van de Regio Mullerthal – Luxemburgs Klein Zwitserland. Paden gaan door bossen en weiden om steeds weer langs indrukwekkende kloven en bizarre rotsen te komen.
De groep verplaatst zich op een tempo waarin ieder zijn eigen ritme kan bepalen, per dag wordt een afstand van 15-20km afgelegd.
Vrijdag 10 april ronden we af omstreeks 16u.

Vervoer: na de inschrijvingen worden – tenzij niet gewenst – de mailadressen rondgestuurd en kan het vervoer onderling geregeld worden.

Prijs: 275€ (Bivaklocaties en avondeten inbegrepen – Vervoer, ontbijt, lunch niet inbegrepen)
Max aantal deelnemers: 15
Inschrijven kan via de pagina ‘Agenda’

Voor kortingformules, kijk bij nuttige info.
Vroegboekkorting van toepassing tem 15 februari 2020!